Bezoekers

We hebben 62 gasten online

Random Foto

ruta2
Image Detail
ruta1
Image Detail

Polls

Gebruik je een GPS?

Resultaten

Login

Garmin Oregon 450t + 450

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Garmin International introduceert de OregonTM serie, de nieuwste aanwinst in het Garmin handheld programma. Dit robuuste toestel met hooggevoelige GPS-ontvanger biedt innovatieve kenmerken zoals een in zonlicht afleesbaar aanraakscherm voor een vlotte bediening en de mogelijkheid om waypoints, tracks, routes en geocaches draadloos uit te wisselen tussen toestellen.

Gebruikers kunnen de Oregon instellen op één van de vijf profielen: automotive, watersport, recreatief, fitness of geocache. De microSD™ geheugenkaart uitsparing maakt het mogelijk om optionele Mapsource (compatibele) kaarten te laden voor verschillende avonturen.

De gedetailleerde kaartweergave en het hoge-resolutie kleurenscherm van de Oregon zijn een aanvulling voor ieder avontuur te land of ter zee. De Oregon 300 beschikt over een voorgeladen wereldwijde basiskaart met schaduw reliëf. Met z’n voorgeladen state-of-the-art 3-D topografische kaart met hoogte perspectief met een vergelijkbare schaal van 1:100.000 en straatniveau
details is de robuuste Oregon 400t de perfecte reisgezel voor ieder buitensport avontuur.

De in de Oregon 400t voorgeladen topografische kaart is een vectorkaart opgebouwd uit informatie van verschillende bronnen. Met een vergelijkbare schaal van 1:100.000 wordt recreatief gebruik van deze kaart aanbevolen.

Leden Online

None

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.


Ontvang HTML?

Nieuwe GPS-routes

Belgie
42.17 KM

Belgie
37.12 KM

Belgie
107.48 KM

POWERED BY